toneelvoorstelling De Gelucksvoogel 1 Ik zing het in mijn hoofd!

Gepubliceerd op 27 december 2018 om 21:05

Samen met Pierre Palmen, Gaudia Schillings en Ton Bijlsma (techniek) speel ik in de familievoorstelling de Gelucksvoogel.

Tijdens een van de voorstellingen vandaag, steekt een kleine jongen ( +/- 4 jaar ) ijverig zijn vinger omhoog als ik, als hofdame, vraag wie er een liedje wil zingen voor de Gelucksvoogel. " Kom maar!" en dapper stapt hij het toneel op, blijft staan en............... geen geluid. Dan vraag ik of hij weet welk liedje hij wil zingen. Hij knikt ter bevestiging. "Toe maar, laat maar horen!" De kleine man draait zich half naar mij om en zegt met zachte stem: "Ik zing het in mijn hoofd!"

Prachtig toch!

Marjorie Breekveldt

Marmuzi pianolessen (zie ook: Gaudiaproductiehuys.nl)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.