Pianoles 3 Doe maar gewoon!

Gepubliceerd op 28 juli 2016 om 23:39

Een jong leerlingetjes van 6 jaar heeft zijn eerste 2 lessen gehad.

 

De eerste les was een proefles en is inmiddels al 2 maanden geleden. Tijdens de proefles had ik samen met hem een verhaaltje verzonnen en daar geluiden (op de piano) (filmmuziek) bij gemaakt. Toen hij in die les zelf die geluiden mocht maken, durfde hij eerst niet en ik moedigde hem aan: “Doe maar gewoon”, zei ik. “Het is allemaal goed, want het zijn jouw geluiden’.

Nu, tijdens de eerste echte les (2 maanden later) vroeg hij aan mij om geluiden te maken, zodat hij kon raden wat erbij hoorde. Ik dacht even na……… en toen klonk zijn stemmetje heel bemoedigend: “Doe maar gewoon.”

 

Marjorie Breekveldt/Marmuzi-pianolessen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.